Here’s one I did earlier….

letterboxed

A client in Lyme had acquired a small ‘L-shaped’ slice of land behind their current garden. But it was such an odd-shaped space that they didn’t know what to do with it.

So they asked me to come up with a design that would give them an attractive seating and dining area, and planting that would cope with the semi-shaded, dry conditions.

008Tee

This section finished:

And afterwards...

 

What it looked like before:

Secret corner before work...

 

Perspective drawing of proposed patio area

Perspective drawing from plan
Perspective drawing from plan

 

After work is complete:

0010after

 

And what it looked like before….

Before

The hard landscaping and fencing was constructed by the lovely boys at Seaton-based Cornell Construction, and plants supplied by Rainbow Plants.

5 thoughts on “Here’s one I did earlier….

  1. Another beautiful design Alice! The split levels work really well and I love the simple timber arch as a frame, can’t wait for the next design, Lucy

    1. Thank you so much Lucy, what lovely feedback.

  2. Once again Dorset is a more beautiful place due to your designs becoming reality. Another masterpiece, well done Alice.
    Ed

  3. Thank you Ed, coming from an artist that is praise indeed. I’m looking forward to seeing your stone creations…

  4. Hi Alice, You’ve become a difficult person to contact, hope all is well, very best wishes. Ed. Brilliant work by the way.

    Get Outlook for Android

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close